OM OSS

OM OSS

#OssKvinner er et nettverk for kvinner i Oslo. Vi ønsker å være en trygg møteplass, hvor kvinner kan dele erfaringer og knytte relasjoner.


Våre fokusområder er profesjonell karriereveiledning, empowerment og likestilling. 


Vårt ønske er at nettverket skal være en møteplass for medlemmer, hvor man kan få profesjonell støtte, inspirasjon, forretningsmuligheter og kompetanseutvikling.

Våre medlemmer er både norske kvinner og kvinner med minoritetsbakgrunn, som er i arbeid, er på utkikk etter arbeid eller har et ønske om å starte egen bedrift.


Som medlem får du tilgang til en rekke aktiviteter rettet mot kompetanseutvikling, noen tidligere aktiviteter omfatter nettverkstreff, seminarer og workshops.


Ønsker du å vite mer om våre aktiviteter? Les mer her


I tillegg til aktiviteter, hjelper vi våre medlemmer med å komme i kontakt med relevante samarbeidspartnere, organisasjoner og aktører i næringslivet. 

"#OssKvinner eksisterer fordi vi ser viktigheten av et nettverk som er med på å gjøre kvinner,

mer synlig og slagkraftige i møte med samfunnet"

VÅR VISJON

 Et inkluderende nettverk hvor du skal få hjelp til å utvikle verktøy som hjelper deg med å kunne nå dine drømmer

VÅRE VERDIER

Verdiene #OssKvinner er bygget på skal veilede og motivere arbeidet vårt. Våre hovedverdier er


  • Inkludering
  • Empowerment
  • Profesjonell hjelp
  • Motivering
  • Støtte

Our team

Management

FRIVILLIGE

 Vi startet prosjektet med en liten gruppe av frivillige tilknyttet til Latinamerikansk forening. I løpet av høsten 2018 ble flere frivillige rekruttert og det økte aktiviteten i #OssKvinner.

 

Frivillige er viktige medspillere for å gjennomføre aktivitetene. Vi får aldri mange nok og håper derfor at nettopp du kontakter oss.

DRIFT


Hvem eier og drifter #OssKvinner?


#OssKvinner er en del av Latinamerikansk forening, og er finansiert av Oslo kommunen. Noen arrangementer får også finansiering av våre samarbeidspartnere og sponsorer.

Takk til Batteriet!


Batteriet er et ressurssenter i Oslo. De støtter grupper og organisasjoner som jobber mot fattigdom og sosial ekskludering i Norge. #OssKvinner får gratis tilgang til lokaler, kurs og rådgiving om organisasjonsutvikling av Batteriets sine hyggelige ansatte. 

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE

Vi hadde ikke eksistert uten støtte fra våre sponsorer og samarbeidspartnerer. De gjør #OssKvinner mulig!