Medlemsfordeler

MEDLEMSFORDELER

Medlemsfordeler:


  • #OssKvinner Jobbmessen - Gi kvinner en sjanse: Vår årlige jobbmesse med konferanse med 400 deltagere på Universitetet i Oslo og fantastiske tilbakemeldinger. Vi har hatt foredragsholdere som Anita Sundal fra VIRKE, Isabelle Ringnes fra HunSpanderer og Mari Teigen fra CORE – Senter for likestillingsforskning. 


  • #OssKvinner Nettverkstreff – rundt 14 treff per år, og med ulike temaer innen karriereutvikling, jobbsøking, entreprenørskap, ledelse og personlig utvikling. #OssKvinners temaer ligger i skjæringspunktet kvinnesaken og karriereutvikling, og våre treff vil ikke kreve tung forhåndskompetanse. Og ikke minst en fantastisk møteplass for å skape forretning og andre muligheter sammen.


  • #OssKvinner sosial – våre uformelle treff: Vi velger ulike arenaer for sosialisering som for eksempel #OssKvinner piknik og #OssKvinner 8.mars middag.


  • Medlemstilbud og oppdateringer via våre nyhetsbrev.


  • #OssKvinner er et prosjekt av Latinamerikansk forening (LAF). Det er derfor at medlemmer blir automatisk i Latinamerikansk Forening (LAF). De kan delta gratis i arrangementer i regi av LAF.


Copyright @ All Rights Reserved

#OSSKVINNER

Vi er et nettverk for kvinner som bor i Oslo.

Vi utvikler trygge møteplasser for kvinner, med kvinnesak og karriereutvikling i fokus.